luni, 29 octombrie 2012

"U" Mobitelco 96-103 Asesoft Ploiesti

"U" Mobitelco a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata a 3000 de spectatori, impotriva echipei Asesoft Ploiesti, cu scorul 103-96. Baschetbalistii antrenati de Niksa Bavcevic au inceput bine partida, dar greselile din aparare au costat echipa, cu victoria.

Declaratii:

"A fost un meci echilibrat, am controlat mare parte din el, insa am facut niste greseli inadmisibile in aparare pentru o echipa cu pretentii. Ce e important e sa invatam din ele si sa nu le mai repetam. Le-am spus si baietilor, sa nu tina capul jos, campionatul e lung si ne vom mai intalni cu meciuri din acestea grele. Cel mai important meci este acum cel de la Medias, trebuie sa ne recuperam atat fizic, cat si mental, sa mergem pregatiti acolo si sa facem un meci bun. E inceputul campionatului, echipele inca nu se cunosc foarte bine, sunt jucatori noi in toate echipele, ce este mai relevant se va intampla la finalul campionatului. Sunt convins ca putem invata din greselile acestea, jucatorii care au venit la noi la echipa sunt inteligenti si vor intelege ce au gresit. Eu m-am simtit ok fizic, poate putin obosit pe final, insa ma bucur ca am prins un meci bun astazi, ma bucur ca nu mai am probleme medicale. Vreau sa muncesc in continuare sa ajung la o forma fizica cat mai buna" (Mihai Silvasan)

"In aceasta seara a fost un baschet fantastic, pentru aceasta perioada a anului acest meci poate fi considerat ca o finala, pentru ca am avut doua echipe care au jucat excelent, cu procentaje excelente la aruncarile de trei puncte si pase decisive multe. Cred ca spectatorii au fost incantati de meci, iar rezultatul a fost decis de o minge. Au fost cateva decizii date adversarului, insa eu cred ca in cele 40 de minute am fost mai aproape de victorie. Este primul meci in care adversarul recupereaza mai bine si am platit pentru asta cu infrangerea. Ploiesti nu ne-a surprins cu nimic, am stiut ce poate aceasta echipa, surprins am fost doar ca ei ne-au desconsiderat pe noi. Sa ceri time-out cu cinci secunde inainte de finalul unui asemenea joc este desconsiderarea adversarului, chiar daca nu e o regula scrisa in regulament, ci una din lumea baschetbalistica. Am vazut ca antrenorul lor nu a dorit sa ceara time-out, insa seful lui i-a cerut asta. Eu nu as accepta niciodata asa ceva! Eu ce puteam sa le zic jucatorilor mei, cand pierdeam in fata propriului public? De aceea le-am cerut sa ramana in teren. Eu nu vreau sa ii transmit nimic domnului Iacobescu, el ne-a transmis un mesaj. Din punctul nostru de vedere, totul a fost ok. Vreau sa multumesc publicului, atmosfera a fost fantastica, oamenii din Cluj mi-au spus ca de multa vreme nu a mai fost atat de plina sala! O asemenea sala a meritat un joc de baschet de calitate. Din pacate, am ramas fara Nikolov si Wright si am gresit in repriza de prelungiri" (Niksa Bavcevic)

Pentru "U" au marcat: Wright 24, Silvasan 23, Barnette 14, Nikolov 13, Todorovic 9, Hallik 6, Baciu 5 , Nakic 2.

Pentru Asesoft au marcat: Hargrove 21, Timermanis 19, Burlacu 18, Tica 15, Stanescu 14, Szijarto 5, Tudor si Vlahovic cate 4, Mandic 3.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu