duminică, 7 octombrie 2012

"U" Mobitelco 79-68 Dinamo Bucuresti

"U" Mobitelco a castigat primul meci din turul sezonului regulat 2012-2013. Baschetbalistii antrenati de Niksa Bavcevic s-au impus in fata echipei Dinamo Bucuresti cu scorul 79-68, pe sferturi 20-17, 19-16, 19-15, 21-20.

Principalii marcatori pentru "U" au fost: Nakic 21, Wright 15, Nikolov 14, Barnette 12, Lazar 6, Ciotlaus 6,  Baciu 4, Kuti 1.
Au mai jucat: Dragos Gheorghe, Pogacean ( 2 recuperrai), Hallik (4 recuperari).

Pentru Dinamo au marcat: Badila 17, Filip 16, C. Mihai 14, Pirlog 11, V. Mihai 3, Sipos 7.

Declaratii: 

"A fost primul meci pe teren propriu in acest seozn si cred ca echipa a avut emotii. Am avut probleme la recuperari , in general nu am facut un meci bun in aceasta seara, cu siguranta putem sa juc am mult mai bine decat atat. Acum o saptamana am batut pe Dinamo la 50 de puncte, dar astazi jocul nostru nu a mers. Sunt convins ca acest joc a fost o exceptie si nu vom mai avea evolutii atat de slabe, insa cum am mai spus cu totii am avut trac fiinf primul meci in fata fanilor" (Vedran Nakic).

"Sunt multumit de victorie  dar nu si de meci pentru ca nu aceste este modul nostru de a juca. Am intalnit pe Dinamo  si in Cupa Romaniei, am castigat usor si jucatorii nu au luat in serios aceasta partida. Imi cer scuze suporterilor si ii asigur ca nu acesta este jocul nostru. Jucatorii merita sa fie criticati si chiar pedepsiti pentru jocul de azi pentru ca nu putem reprezentanta reprezenta culorile clubului "U" Mobitelco cu aceasta evolutie" (Niksa Bavcevic).






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu