sâmbătă, 27 octombrie 2012

"U" Cluj 1-1 Otelul Galati

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriul teren, scor 1-1 impotriva formatiei Otelul Galati. Elevii antrenati de Marius Popescu au inceput partida in forta si au deschis scorul in secunda 58 dupa o lansare senzationala a lui Ciupe catre Cleiton, care inscrie printre picioarele portarului galatean. Jucatorii otelului au replicat in minutul 17 dar Balauru a intervenit, iar la faza imediat urmatoare arbitrul a refuzat un penalty clujenilor, dupa un hent in careu. Otelul a egalat scorul prin Paraschiv in minutul 32 dupa o balbaiala a sepcilor rosii.

Repriza secunda a fost una cu putine faze de poarta, cele mai mari ocazii avandu-le Didi pentru Otelul si Draghici pentru "U". In prelungiri Universitatea putea sa se aleaga cu toate cele 3 puncte dar Cleiton a luat la tinta portarul galatean si partida s-a terminat la egalitate 1-1.

Jucatoarele echipei de handbal feminin "U" Jolidon au luat si ele parte la spectacolul fotbalistic de pe Cluj Arena, insotite de antrenorul Gheorghe Covaciu si directorul sportiv Cosmin Salajan. Acestea joaca astazi contra campioanei Croatiei, Podravka Koprivnica de la ora 17:30, meci contand pentru grupele Ligii Campionilor. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian.

"U" a inceput partida in formatia: Balauru - Ciupe, Szilagyi, Da Silva, Lupu - Paulinho, Pătraşcu, V. Gheorghe, Dos Santos - Drăghici, Cleiton.
Antrenor: Marius Popescu

Otelul a inceput partida in formatia: Brăneţ - Cîrjă, Iorga, Sârghi, Sipovic - Cucu, Stromajer, Giurgiu, Paraschiv - Neagu, Didi.
Antrenor: Viorel Tănase

Arbitri: Marcel Bârsan - Dragoş Iliescu, Alexandru Vodă
Spectatori: 5000






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu