joi, 18 octombrie 2012

Conferinta de presa "U" Jolidon - Gyor

La conferina de presa au participat antrenorul Gheorghe Covaciu, jucatoarele Carmen Cartas si Clara Vadineanu si directorul sportiv Cosmin Salajan

Declaratii:

 "Avem un program infernal, cu care nu am fost obişnuiţi. E Liga Campionilor, masa bogaţilor, cum se spune, noi nu ştim încă ce înseamnă asta, abia mirosim acest nivel. Nu se compară cu Cupa Cupelor sau Challenge Cup. Adunăm oboseală, nu am ştiut cum e să joci din trei în trei zile, iar aceasta poate fi un duşman al nostru. Va fi un meci greu cu Gyor, au jucat deja finale de Liga Campionilor, iar asta spune totul. Vom încerca să ne axăm pe apărare, chiar dacă nu ne-a mers apărarea cum am fi vrut în ultimele meciuri. Personal, de la Gyor mi-e mai frică de Lekici, decât de Gorbicz. Gorbicz e aceeaşi generaţie cu portarul nostru, Petroczi, se cunosc. Au vrut să vină doar vineri la Cluj, dar s-au răzgândit, după ce au văzut meciul nostru de la Krim şi ajung astăzi. Vreau să fac un apel şi la fani, să ne fie alături şi să ne încurajeze în momentele grele din meci. Îmi doresc ca fetele să joace la nivel de Liga Campionilor, să nu facem handbalul românesc de ruşine, chiar dacă vom pierde" (Gheorghe Covaciu)

"Este un meci ca oricare altul, dar cu o echipă foarte titrată, cu jucătoare de excepţie. Sperăm că va fi bine. La Krim am făcut un meci bun, cu mici greşeli, pe care l-am pierdut, din păcate, dar sperăm la un meci mai bun sâmbătă, cu Gyor, mai ales că este pe teren propriu. Aşteptăm fanii alături de noi să ne sprijine" (Clara Vadineanu)

"Gyor este o echipă valoroasă, cu jucătoare foarte experimentate. Vom avea şi emoţii, pentru că jucăm primul meci acasă, în faţa propriului public. Nu găsim nicăieri altul la fel şi, de aceea, îi rugăm să ne fie alături. Avem nevoie de susţinerea lor" (Carmen Cartas)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu