luni, 17 septembrie 2012

"U" Cluj 1-3 Astra Giurgiu

"U" Cluj a pierdut pe teren propriu impotriva formatiei Astra Giurgiu cu scorul de trei la unu. Oaspetii au inceput partida in forta si au deschis scorul in minutul patru al primei reprize prin jucatorul Takayuki. Studentii clujeni au revenit pe tabela dupa cinci minute datorita penalty-ului scos de Cleiton si transformat elegant de Viorel Dinu. Universitatea a fortat dupa golul egalizator, dar Vasile Gheorghe si Cleiton au ratat in minutele 16 si 20. Fotbalistii antrenati de Multescu puteau si ei sa treaca in avantaj in minutul 40 dar Nicola si Christou au scos pe rand de pe linia portii.

Repriza secunda, Alex Dos Santos a irosit cateva ocazii bune, ratand din toate pozitiile. Gigi Multescu a fost inspirat in mutari, iar in minutul 72 l-a introdus pe Budescu care a inscris de doua ori in poarta Sepcilor Rosii.

Universitatea a inceput in urmatoarea formula: Balauru - Krumov, Da Silva, Christou, Nicola - V. Gheorghe, Muzac - Paulinho, Dinu, Dos Santos - Cleiton.
Antrenor: Cristian Dulca
Rezerve: Matache, Ciupe, Lupu, Ad. Popa II, Szilagyi, Pătraşcu, Roman

Astra a inceput in urmatoarea formula: Gavrilas - Seidu, Găman, Ben Youssef, J. Morais - Enache, Takayuki, A. Mureşan, Melinte - Fatai - Ivanovski.
Antrenor: Gigi Multescu
Rezerve: S. Lung, Tembo, Vădrariu, Budescu, Salif Nogo, Măţel, De Amorim.

Arbitri:  Kovacs Istvan - Florin Păunescu, Alexandru Cerei.
Spectatori: 4 000.



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu