duminică, 23 septembrie 2012

"U" Cluj 1-2 Dinamo Bucuresti

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1. Elevii antrenati de Cristian Dulca au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Viorel Dinu care a transformat o lovitura de la 11 metri in minutul 8 al primei reprize. Dinamovistii au egalat prin Danciulescu, tot dintr-un penalty in minutul 22. Ambele lovituri de la 11 metri au fost acordate eronat, iar jucatorul Boubacar trebuia sa primeasca un cartonas rosu in minutul 3 din prima repriza pentru un hent facut in postura de ultim aparator.

Repriza secunda incepe cu Dinamo in atac si acest lucru se vede si pe tabela, "cainii" marcand in minutul 62 prin Alexandru Curtean. "U" putea sa egaleze in finalul partidei, dar Viorel Dinu rateaza singur cu portarul in minutul 83.

"U" a inceput cu: Balauru - Ciupe, Da Silva, Christou, Lupu - V. Gheorghe, Pătraşcu, Muzac, Dos Santos - Dinu, Drăghici.
Rezerve: Matache, Ad. Popa II, Szilagyi, Braz, Cleiton, Nicola, Krumov.
Antrenor: Cristi Dulca.

Dinamo a inceput cu: Naumovski - Grigore, Pulhac, Luchin, Nica - Curtean, Matei, C. Munteanu, Boubacar - Dănciulescu, Ţucudean.
Rezerve: Bălgrădean, L. Rus, Scutaru, Filip, Alexe, Galchev, Andrei Cristea.
Antrenor: Dario Bonetti.

Arbitri: Teodor Crăciunescu, Ovidiu Artene, Sebastian Stoianov

Spectatori: 9000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu