sâmbătă, 19 ianuarie 2013

HC Zalau 30-30 "U" Jolidon

Ieri s-a disputat meciul de handbal feminin dintre HC Zalău şi "U" Jolidon 30-30 (16-12), contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale. Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor din Zalău.

Începutul de meci a fost dominat de către "studente", care conduceau în min. 6 cu scorul de 4-1. Din păcate a apărut şi în această partidă acea cădere calitativă în jocul formaţiei noastre, fapt exploatat din plin de către formaţia gazdă, care a intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri, 16-12.

În partea a doua echipa noastră a fugit mereu după egalare, reuşind în cele din urmă acest lucru în minutul 50. În minutul 55 Dincă a reuşit să înscrie golul care ne aducea în avantaj, din păcate arbitrii partidei nu au fost de acord cu acest scor iar în ultimul minut au oferit două lovituri consecutive de la 7 metri pentru formaţia din Zalău, cea de-a doua lovitură fiind acordată deoarece prima a fost apărată de către Petroczi, meciul terminându-se egal 30-30.

Trebuie să mai spunem şi faptul că meciul a fost bântuit pe întreaga s-a durată de "spectrul" lui Gheorghe Tadici, care nu ne ferim să spunem este unul dintre cele mai nocive personaje din handbalul românesc. Acest personaj a intrat de două ori pe teren pe durata meciului, o dată chiar sărind la unul dintre arbitrii gesticulând şi ameninţând cu bătaia în permanenţă brigada de arbitri, surprinzător "corecţia" pentru aceste ieşiri nesportive a venit doar la ultima fază a meciului. Despre arbitraj nu sunt multe de spus, statistica meciului este destul de edificatoare credem noi, aruncări de la 7 metri, HC Zalau - "U" Jolidon 10-3.

Trebuie să mulţumim pe această cale şi celor aproximativ 100 de fani care au făcut această deplasare pentru a le susţine pe fete, dar şi echipei "U" Jolidon care a luptat eroic de multe ori chiar împotriva arbitrajului reuşind să scoată acest egal.
Text www.ucluj.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu