sâmbătă, 8 decembrie 2012

Gloria Bistrita 0-0 "U" Cluj

Meciul dintre Gloria Bistrita si Universitatea Cluj s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Partida a inceput la ora 18:00 pe stadionul din Bistrita. La o temperatura de -7 grade cele doua formatii au incercat sa joace fotbal, dar acesta a cam lipsit. Alex Dos Santos a marcat, insa tusierul a ridicat fanionul pe motiv de offside. Paulinho a primit usor un cartonas rosu, acordat de centralul Gaman. "U" a ramas din minutul 29 in 9 oameni, Cleiton fiind si el eliminat dupa ce a aplicat o lovitura cu cotul unui bistritean. Pana la pauza jucatorii Gloriei nu au reusit sa puna in pericol poarta Universitatii.

In repriza secunda, Sepcile Rosii au iesit de la cabine determinati si au avut cele mai mari ocazii ale meciului, prin Vasile Gheorghe, acesta lovind bara transversala dintr-o lovitura libera in minutul 56, iar apoi acelasi Gheorghe ratand incredibil cu poarta goala de la doar 6 metri in minutul 58! Curtuius inscrie in minutul 67 un gol cu mana si primeste al 2-lea cartonas galben si este eliminat. Pe final gazdele au fortat victoria, dar fara rezultat pe tabela de marcaj.
De la Cluj au venit in jur de 300 de suporteri.

Gloria a inceput in formula: Dolha - Tarca, Tudose, Kanon, Reano - Anton, Romario  - Zahiri, Predescu, Braganca - Layo.
Antrenor: Nicolae Manea

"U" a inceput in formula: Bosneag - Ciupe, Szilagyi, Paraskevas, Nicola - Popa, Muzac - Alex Dos Santos, Gheorghe, Paulinho- Cleiton.
Antrenor: Marius Popescu

Arbitri: Catalin Gaman  - Marius Nicoara, Vladimir Urzica.
Spectatori: 600























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu