marți, 13 noiembrie 2012

"U" Cluj 1-2 Rapid Bucuresti

La primul meci pe banca lui "U", Marius Sumudica nu a reusit sa invinga echipa la care a avut cele mai mari performante ca jucator de fotbal, Rapid Bucuresti. "U" a pierdut meciul cu scorul de 2-1.

In prima repriza Universitatea a dominat jocul, dar nu si-a creat decat o faza concreta la poarta rapidistilor, in minutul 13 prin Dos Santos care a sutat in Pecanha. Rapid a deschis scorul in minutul 26 prin Herea, dupa o gafa a lui Patrascu la mijlocul terenului, urmat de Erico, care la randul lui a respins gresit o minge in interiorul careului. Pe finalul partidei "U" a fortat egalarea, dar arbitrul Unimatan a refuzat un penalty lui Viorel Dinu.

Repriza secunda, jucatorii celor doua echipe s-au luat la bataie, studentii acuzand o lovitura cu cotul si implicit eliminarea lui Pavlovic. In schimb au fost eliminati Dos Santos de la "U" si Pancu de la Giulesteni. Rapidul s-a detasat in minutul 81 cu un sut sub bara, dupa un contra-atac condus de Texeira. In final elevii antrenati de Marius Sumudica au reusit sa reduca din diferenta in minutul 90+2 prin Octavian Draghici, dupa o balbaiala a fundasilor rapidisti.

Vineri "U" Cluj joaca la Ploiesti in compania Petrolului.

"U" a inceput in formula: Balauru - Ciupe, Erico, Christou, Lupu - Pătraşcu, Gheorghe - Năstăsie, Paulinho, Dos Santos - Dinu
Antrenor: Marius Sumudica

Rapid a inceput in formula: Pecanha - Coman, Abrudan, Glauber, Milisavjlevic - Pavlovic, Grigore - Teixeira, Herea, Renan - Pancu
Antrenor: Marian Rada

Arbitri: Paul Unimatan - Cristian Nica şi Ioan Ciocanea
Spectatori: Aproximativ 8000.

Declaratii:

"Le e greu si lor, sunt neplatiti de 5 luni. Am luat prinzul la o cantina, traim din acte de caritate ale oamenilor de aici. Daca lucrurile nu se rezolva si noii investitori nu vin la echipa, eu nu voi fi  pe banca la meciul cu Petrolul. Nu pot sa antrenez o echipa fara stapin. Le-am promis suporterilor ca daca echipa nu va fi preluata in aceasta saptamina, eu nu voi mai fi antrenorul formatiei. Sunt un tip de onoare si nu am venit la Cluj sa ma fac de ris. E strigator la cer ce se intimpla la aceasta echipa, acum e foarte departe pina si de organizarea unui club care-si doreşte evitarea retrogradarii" (Marius Sumudica)










































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu