luni, 13 august 2012

"U" Cluj 2-1 Viitorul Constanta

Universitatea Cluj a castigat a doua partida din actualul sezon dupa ce a invins cu scorul de 2-1 formatia patronata de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta.

Studentii au inceput bine partida si au deschis scorul in secunda 50 prin Viorel Dinu. Constantenii au incercat sa dea o replica dar aceasta a fost palida, alb-negrii controland prima repriza a jocului. In finalui primeri reprize, capitanul Universitatii, Szilagyi Zsolt s-a ciocnit de un adversar si a avut nevoie de schimbare si interventia ambulantei, el sangerand destul de puternic.

A doua repriza cu jucatorul Vasile Gheorghe capitan in locul lui Sisi, "U" a avut nevoie de 30 minute pentru a majora scorul de pe tabela, prin Cleiton care a fost co-autor si la primul gol, dand centrarea pentru lovitura de cap a lui Dinu. Constantenii au redus din diferenta la ultima faza a meciului prin jucatorul Nicolae Dica.

Formatii de start:

"U" Cluj: (12)Dragos Balauru, (77)Plamen Krumov, (4)Szilagyi Zsolt(C), (30)Christou Paraskevas, (3)Gaston Mendy, (24)Alex Dos Santos, (18)Vasile Gheorghe, (20)Paolo Pestana, (23)Apostol Muzac, (29)Viorel Dinu, (14)Cleiton Campos De Melo.
Antrenor: Cristian Dulca

Viitorul: (12)Andrei Vatca, (3)Lucian Turcu, (11)Aurelian Chitu, (30)Romario Benzar, (10)Gabriel Iancu, (41)Sebastian Mladen, (6)Ionut Larie(C), (4)Florin Bejan, (92)Alin Carstocea, (18)Mihai Onicas, (19) Cristian Cristea.
Antrenor: Catalin Anghel

Arbitrii: Catalin Popa, Ciprian Damsa si Gabriel Stroe.

Stadion: Cluj Arena. Spectatori: 3500






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu