duminică, 12 august 2012

"U" Cluj 18-19 Dinamo Bucuresti

Echipa de rugby a Universitatii Cluj a fost aproape de a produce surpriza ultimei etape a Super Ligii CEC Bank, contra formatiei Dinamo Bucuresti. Meciul s-a terminat 18-19, iar la pauza bucurestenii conduceau cu scorul de 8-16. Studentii puteau face "o figura frumoasa" dar au ratat cateva lovituri de pedeapsa. Pentru "U" au marcat Romulus Boar si Catalin Ciolocoiu cate un eseu si Cristian Sauan cu doua lovituri de pedeapsa si o transformare.

Antrenorii Horia Hampea si Bogdan Voicu au inceput partida in urmatoarea formula: Petucher, Salagean,Boar, Ionescu, Curca, Dragoniciu, Ciocea, Martac, Pralea, Utiu, Pop, Sauan (C), Spataru, Ciolocoiu, Mazare.
Au mai intrat pe parcurs: Ciparii I, Ailenei, Catea, Gheta.

La finalul partidei antrenorul Horia Hampea s-a aratat multumit de prestatia elevilor sai dar a tinut sa precizeze ca mai au mult de muncit pentru victorii. Acesta a declarat: "Am inceput greu partida pentru ca ne doream foarte mult sa jucam bine. In a doua repriza am inceput sa marcam si sa ne iasa jocul. Se vede o evolutie in joc de la meci la meci dar mai avem mult de munca. Vrem sa castigam si asteptam victoria."




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu