duminică, 12 august 2012

"U" Jolidon 24-23 Dunarea Braila

Handbalistele echipei "U" Jolidon s-au clasat la finele turneului memorial Tiberiu Rusu pe locul trei avand doua infrangeri, cu HCM Baia Mare si Iuventa Michalovce si o victorie impotriva formatiei Dunarea Braila. Pe primul loc au terminat jucatoarele din Slovacia cu trei succese din tot atatea partide disputate, pe locul doi s-a clasat echipa din Baia Mare, iar pe ultimul loc a terminat Dunarea Braila.

Handbal Club Dunarea Braila a primit diploma pentru cea mai fair play echipa a turneului, iar jucatoarea Alina Horjea a primit titlul de cel mai bun marcator. De asemenea portarul formatiei HCM Baia Mare, Flavia Matei a fost desemnata cel mai bun portar al turneului.

S-au pus in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2012-2013!

CSU pune in vanzare abonamente pentru sezonul intern 2012/2013! Pe baza abonamentului suporterii echipelor de handbal, volei si baschet feminin vor avea acces la peste 70 de meciuri de campionat. Pretul unui abonament este de 100 lei, iar studentii au reducere 50% pe baza carnetului de student.  Abonamentele pot fi achizitionate de la sediul CSU (str. Iuliu Hossu nr. 23, fosta Pavlov), de luni pana vineri, intre orele 9:00-15:00.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu