luni, 4 august 2014

Alexandrion Group investeste in handbalul feminin Clujean.

Sectia de handbal feninin a Clubului Sportiv Universitatea a gasit un nou sponsor, Alexandrion Group devenind partener oficial. Asadar "U" Jolidon, devine "U" Alexanadrion, iar firma Jolidon ramane in continuare sponsor al echipei, pe tricourile de joc.

Mai jos gasiti comunicatul de presa integral.

COMUNICAT DE PRESA
Succes in parteneriatul pentru finantarea echipei de handbal feminin din
cadrul CS Universitatea Cluj
Bucureti, 04 august 2014 — Fundatia Alexandrion Group Romania a incheiat un acord de parteneriat cu Clubul Sportiv Universitatea Cluj si S.C. JOLIDON IMPORT EXPORT S.R.L. ce are drept scop sustinerea performantelor echipei de handbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj.
In acest an, prin negocierea si semnarea acordului alaturi de conducerea Clubului Sportiv Universitatea Cluj si partenerul sau istoric, S.C. JOLIDON IMPORT EXPORT S.R.L., Fundatia Alexandrion — parte a Distileriilor Alexandrion — devine partener official al echipei de handbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj pentru sezoanele 2014/2015 si 2015/2016. Prin decizia unanima a partilor, Incepand cu noul sezon competitional, echipa de handbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj va evolua sub denumirea de "U" Alexandrion.
Acordul de parteneriat vizeaza finantarea echipei "U" Alexandrion cel putin pe durata celor doua sezoane mentionate, pantile avand in vedere o colaborare pe termen lung care sa conduca la mentinerea si imbunatatirea perfomantei sportive a echipei clujene de handbal feminine, inclusiv prin atragerea de noi jucatoare — pe plan national si international — si cooptarea de noi sponsori.
Proiectul astfel fmalizat, demonstreaza consecventa implicarii Fundatiei Alexandrion in viata sportiva rarnaneasca. Distileriile Alexandrion prin Fundatia sa, dupa cum este binecunoscut, s-au implicat pana acum in viata sportiva in calitate de partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si de partener oficial al CSA STEAUA Alexandrion Bucuresti.
DESPRE DISTILERIILE ALEXANDRION
In cei 20 ani de prezenta pe piata locals, Distileriile Alexandrion au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, binecunoscute atat pe plan intern cat i international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Distileriilor Alexandrion cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe
inclusiv bauturi traditionale romanqti. Dintre produsele de mare notorietate realizate de Distileriile Alexandrion, se detawaza Alexandrion 5* Si 7*, Vodka Alexander si Vodka Kreskova, faimosul vinars Brancoveanu XO si VSOP, afinata si visinata Saber dar si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata de bauturi spirtoase si traditionale din Romania, conform studiilor recent intocmite de Ziarul Financiar.
Distileriile Alexandrion au incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri neta de 101.453.326 RON si au in Romania un numar de aproximativ 200 de angajati.
Alexandrion Grup Romania
Nawaf Salameh — Fondator, Presedinte CE




Presedinte al Fundatiei Alexandrion Grou Romania.


Un rol foarte important in acest demers l-au avut Radu Constantea in calitate de consilier local si Lucian Chiorean in calitate de suporter al Universitatii Cluj, care au mediat de mai bine de o jumatate de an relatia dintre club si investitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu