marți, 26 martie 2013

"U" Cluj - CSM Craiova

Universitatea Cluj-Napoca a pierdut ambele meciuri disputate în acest sfârşit de săptămână, pe teren propriu. În meciul jucat vineri, în compania echipei CS Universitatea Alba-Iulia scorul a fost de 47-79, în timp ce jocul de duminică s-a încheiat cu scorul de 52-64, adversarele fiind SCM Craiova.
Dacă vineri, împotriva ocupantei locului 5 din Liga Naţională de baschet, scorul la pauză, de 28-38  reflecta diferenţa din clasament, duminică împotriva ocupantei locului 10, tabela de marcaj indica o eventuală surpriză, afişând scorul de 36-34 în favoarea studentelor. Ne ridicăm însă întrbarea: "Ce se întâmplă în vestiar, la pauză?", pornind de la o simplă comparaţie între jocul prestat în primele 20 de minute de echipa Universităţii şi ceea ce urmează după pauză: 3 puncte înscrise în 10 minute de joc (meciul cu Craiova - un coş de 2 puncte şi o aruncare liberă reuşite de Flavia Ferenczi), 5 puncte reuşite în meciul cu CS Municipal Târgovişte, 7 puncte în meciul cu CS Rapid, 9 puncte în meciul cu Timişoara etc,etc.
Marcatoarele de vineri pentru echipa clujană au fost: Andreea Pop - 16 puncte, Kata Meszaros - 12, Flavia Ferenczi - 7, Georgia Jones - 6, Iulia Raileanu - 4 şi Roxana Teodora Patrut - 2 puncte. De remarcat faptul ca Georgia Jones a jucat toate cele 40 de minute.
În meciul de duminică au marcat: Flavia Ferenczi - 18 puncte, Andreea Pop - 13, Georgia Jones - 9, Adriana Pricop - 8 şi Kata Meszaros - 4 puncte. În această partidă Flavia a jucat toate cele 40 de minute. Notăm şi faptul că toate punctele înscrise în acest meci au fost reuşite de jucătoarele din "primul 5", cele de de pe bancă nereuşind niciun coş.
Următorul meci al echiei antrenate de Florin Covaciu va fi miercuri, 27 martie, cu începere de la ora 13.00,  împotriva echipei CSM Bucureşti Sportul Studenţesc. Partida se va disputa în Sala "Arena de baschet" şi va fi arbitrată de Alexandru Ivan şi Alexandru Vasile, comisar din partea FRB fiind Marius Udrica.
Text: www.ucluj.ro


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu