luni, 11 februarie 2013

"U" Mobitelco 59-84 Gaz Metan Medias

"U" Mobitelco a pierdut pe teren propriu impotriva echipei Gaz Metan Medias, cu scorul 84-59. Aceasta infrangere a fost una din cele mai usturatoare din actualul sezon.

Pentru "U" au marcat: Nikolov 15, Silvasan 14, Barnette 9, Strowbridge 7, Wright 7, Djapa 4, Baciu 3.

Pentru Medias au marcat: Shiloh 17, Ivanovic 15 Lilov 11, Mladenovic 9, Mandache 9, Krstanovic 6, Nicoara 6, Dundjerski 6, Gutoaia 5.

Declaratii:

"A fost un meci mare pentru noi, pe care trebuia sa il abordam cu totul diferit. Am inceput destul de bine, primele 3-4 minute, dupa care se pare ca ei si-au dorit mai mult vitoria, au alergat mai mult decat noi, au dus ritmul mai bine decat noi. Ce pot sa spun, este un rezultat umilitor pentru noi, nu cred ca am mai luat o bataie la o asa de mare diferenta aici, in Horia Demian! Imi cer scuze din partea echipei suporterilor, am avut o sala extraordinara, ne asteptam sa fie asa, insa din pacate nu ne-am ridicat la nivelul ei. Daca in aceste meciuri nu luam decizii bune, nu ne intra aruncarile, atunci cand sa fie, in meciurile cu Timba sau cu Dinamo? In acest meci trebuia sa luam deciziile bune, dar se pare ca nu am facut-o. Pentru noi este un moment greu, venind dupa sase victorii chiar aveam un moral bun, iar infrangerea asta ne-a adus cu picioarele pe pamant. Urmeaza o partida la Timba, grea din punctul meu de vedere, pentru ca daca nu ne concentram putem sa avem o surpriza. Avem o saptamana intreaga sa analizam, sa vedem ce am gresit. Nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe, campionatul e lung si e foarte echilibrat" (Mihai Silvasan)

"In aceasta seara au fost trei elemente fantastice in acest derby: a fost publicul nostru, fanii Mediasului si echipa Mediasului. Din pacate, nu si noi. Am jucat un meci foarte slab, poate cel mai slab din acest sezon, mental am cazut. A cantarit mult faptul ca veneam dupa sase victorii consecutive si a venit un meci in care nu am jucat deloc ca in celelalte partide, din punct de vedere tactic si al concentrarii. Am jucat slab ofensiv, cu exceptia primelor 4-5 minute, iar defensiv am jucat foarte-foarte slab. Am planuit sa facem un meci cu puncte putine, dar am reusit doar in sfertul al treilea, in primele doua nu, iar ultimul a fost unul de rutina. Am luptat, am recuperat mai bine, dar per total, ce am planuit nu a fost respectat. Vreau sa felicit echipa Mediasului, au avut procentaje excelente al doua si trei puncte, dar ne-au distrus pe tranzitie. Nu am putut sa le oprim tranzitia, au fugit mult mai mult decat noi. Acesta cred ca este motivul infrangerii. Am avut o seara proasta, a fost si presiunea mentala a sirului de victori, stiam ca daca invingem rezolvam multe lucruri, dar, din nefericire, am clacat. Dupa o lunga perioada, am inceput un meci ca si favoriti, ca o echipa care trebuie sa invinga, insa nu am reusit. Sper, totusi, sa fie o singura seara proasta" (Niksa Bavcevic)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu